Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Misiune dificilă pentru cei doi antrenori în semifinala Târgoviște – Arad. Pe cine lasă în afara lotului ?

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.03.2014

Dan Fleșeriu Jose Araujo

În perioada 26-27 martie, are loc la Târgoviște, Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, ediția 2013-2014.

Cel mai interesant duel ce este catalogat de mulți ca fiind adevărata finală, CSM Târgoviște vs Univ. Goldiș ICIM Arad se dispută în penultimul act al competiției. Pentru a 3-a oară consecutiv, duelul dintre cele două echipe care împart 19 din ultimele 20 de titluri de campioană, se dispută în semifinale. Partida are loc miercuri, de la ora 19:15.

Înaintea acestui meci, ambii antrenori se confruntă cu aceeași problemă: pe cine vor lăsă în afara lotului, având în vedere faptul că doar șase straniere pot fi trecute pe foaia de joc.

Dan Fleșeriu dispune la Târgoviște de șapte jucătoare care provin din afara României (Britney Jones, Chrissy Givens, Porchia Green, Porsche Poole, Fanni Hutlassa, Lenita Sanford și Jenna Smith). Antrenorul originar din Sibiu pare să fi rezolvat deja problema, drept dovadă ultimele jocuri disputate de vicecampioana României. Maghiara Fanni Hutlassa a fost utilizată mai puțin în acest sezon în confruntările cu echipele din vârful clasamentului, ba mai mult, aceasta nici nu a fost trecută pe foaia de joc împtriva formației din Sf. Gheorghe de acum două etape din LNBF.

De partea cealaltă, omologul său, Jose Araujo are o misiune mult mai dificilă. Portughezul dispune și el tot de șapte străine (Jence Rhoads, Monica Engelman, Donica Cosby, Laura Broomfield, Suzana Milovanovic, Destiny Williams și Monique Coker), dar are mari bătăi de cap în a alege cele șase jucătoare care pot fi trecute pe foaia de joc. Americanca Williams și-a revenit după accidentare și este aptă de joc, dar rămâne de văzut dacă este 100% pregătită din punct de vedere fizic pentru o semifinală extrem de disputată  cu Târgoviște. În cazul în care va juca, Araujo trebuie să aleagă doar două dintre Engelman, Milovanovic sau Coker, jucătoarele care teoretic ar putea fi schimbate.

Rămâne de văzut ce vor alege cei doi tehnicieni în semifinala Cupei României, mutare ce ar putea fi cheia succesului pentru cele două combatante de miercuri seară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!