Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Prezentare CSM Târgoviște

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.03.2013

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013, va avea loc la Alba Iulia în perioada 1-2 aprilie. Sepsi SIC Sf. Gheorghe va întâlnii pe CSU Alba Iulia în timp ce CSM Târgoviște se va confrunta cu ICIM Arad.

Deținătoarea trofeului, CSM Târgoviște, pornește cu prima șansă la câștigarea acestui trofeu chiar dacă ultimele rezultate ale echipei nu sunt tocmai foarte bune. Formația pregătită de Florin Nini a cucerit sezonul trecut Cupa României, după ce a trecut în finală de CSM București Sportul Stud.

În actualul sezon, târgoviștencele nu au întâmpinat mari probleme în a se califica la turneul final, trecând  în optimi de finalista ediției trecute, CSM Sportul cu scorul general de 173-96. În sfertulrile de finală au disputat dubla manșă cu BCM Danzio Timișoara, impunându-se cu 97-40 respectiv 105-45.

Târgoviștencele au un lot de jucătoare din care face parte nu mai puțin de 7 straniere. Mai jos vă prezentăm lotul complet al deținătoarei Cupei României :

Numele jucătoarei Țară
Ancuța Stoenescu România
Andreea Huțanu România
Claudia Pop România
Gabriela Mărginean România
Ivanka Matic Serbia
Jillian Robbins America
Jori Davis America
Ksenia Tikhonenko Rusia
Maja Milkovic Serbia
Romina Filip România
Matee Ajavon America
Ashley Walker America

Partida Univ. Goldiș ICIM Arad – CSM Târgoviște din semifinala Cupei României, se va disputa luni, 1 aprilie, de la ora 20:15, pe DIGI Sport 3.

Foto: Marius Tudor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!