Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Prezentare Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.03.2013

În perioada 1-2 aprilie va avea loc la Alba Iulia, turneul final al Cupei României la baschet feminin. Cele 4 echipe care vor participa sunt CSU Alba Iulia, ACS Sepsi SIC. Sf. Gheorghe, Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Târgoviște.

În prima semifinală a întrecerii, Sepsi SIC Sf. Gheorghe întâlnește echipa gazdă a turneului, Alba Iulia. Covăsnencele sunt surpriza acestui sezon din baschetul feminin, calificându-se în Final Four fară nicio problemă, dar ce-i drept a întâlnit pe Oradea și Olimpia București, echipe modeste. În optimile de finală, Sf. Gheorghe a trecut de Oradea cu scorul general de 172-62, iar mai apoi au obținut biletele pentru semifinale învingând la general pe Olimpia București cu 197-68.

În echipa pregătită de Deri Csaba se află 6 straniere, dintre care 4 provin din America, o sârboaică și o maghiară. Mai jos aveti lotul complet al echipei ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe :

Nume jucătoare Țară
Andreea Sinka România
Elena Dincă România
Eszter Kolozsi România
Jasmin Bailey America
Jence Rhoads America
Judit Kajdacsi Ungaria
Kata Dezsi România
Kincso Kelemen România
Mekia Valentine America
Melania Kokovay România
Milica Ivanovic Serbia
Tabytha Wampler America

Prima semifinală a Final Four-ului Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013, va avea loc luni, 1 aprilie, de la ora 18:00. Această confruntare va fi transmisă în direct de postul de televiziune DIGI Sport 3.

Foto: Sepsi SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!