Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. S-au vândut aproape toate biletele

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.03.2013

Pentru trei zile, orașul Alba Iulia devine Capitala baschetului feminin românesc. În perioada 1-2 aprilie are loc Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, iar pe 3 aprilie se va disputa All Star Game-ul baschetului feminin.

Organizatorii au realizat un pachet ce include accesul la turneul final al Cupei României și la meciul stelelor, prețul acestuia fiind de 20 de lei. Acestea pot fi achiziționate de la Sala Polivalentă a Universității din Alba Iulia între orele 09:00 – 15.00

Capacitatea salii pentru acest eveniment a fost mărită la 450 de locuri, biletele fiind epuizate în mare măsură. În număr de 350 bilete sunt destinate faniilor, iar in jur de 200 reprezintă invitații, ce înclude 30 pentru mass media, 15 pentru Federația Română de baschet, 120 pentru galeria echipelor vizitatoare și 25 pentru sponsori.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!