Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Sepsi SIC avansează în finală după ce a trecut de CST BC Alexandria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.03.2014

Baschetbalistele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe au izbutit să avanseze în finala Cupei României după ce au trecut în semifinală de CST BC Alexandria cu scorul de 83-62 (21-17, 29-10, 19-13, 14-22).

Cea mai bună baschetbalistă a echipei din Sfântu Gheorghe a fost K. Loyd cu 22 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce de la Alexandria, A. Chivu a făcut un meci senzațional, terminând partida cu 28 de puncte (6x3).

Sepsi SIC va întâlni în finala Cupei României învingătoarea din cealaltă semifinală dintre CSM Târgoviște și ICIM Arad, duel care va debuta tot astăzi, de la ora 19:15. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei dintre Sfântu Gheorghe și Alexandria. 

 


După primele 20 de minute scurse din prima semifinală din cadrul Final Four-ului Cupei României dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CST BC Alexandria, covăsnencele conduc pe tabelă cu 50-27 (21-17, 29-10). 

 

Principalele remarcate ale primei reprize au fost Z. Mitov și K. Loyd de la Sfântu Gheorghe, ambele cu câte 12 puncte puse pe tabelă, respectiv A. Chivu de la Alexandria cu 10 puncte puse pe tabelă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!