Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Sf. Gheorghe - Alba Iulia, prima semifinală a Cupei României

Costin Marinescu

Costin Marinescu
31.03.2013

Sala Universității Alba Iulia
luni, 1 aprilie, ora 18
live, DigiSport
  Fișa meciului  

Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CSU Alba Iulia se întâlnesc luni, de la ora 18, în prima semifinală a Cupei României 2013. Partida va avea loc la Alba Iulia, oraș ce este gază a turneului Final 4.

Meciul se anunță a fi unul echilibrat, dacă ținem cont că ambele echipe și-au împărțit victoriile în sezonul regulat al Ligii Naționale și au terminat pe locurile 4, respectiv 5 în clasament, la un singur punct diferență.

Alba Iulia s-a impus în meciul tur cu 68 – 62, în timp ce Sepsi a câștigat cu 77 – 65 o partidă în retur, într-o partidă ce s-a disputat în urmă cu două săptămâni.

Echipa din Sf. Gheorghe a câștigat meciul retur datorită unor procentaje mult mai bune la aruncări (49% față de 36% la 2pcte, respectiv 40% față de 25% la 3pcte) și a celor 17 recuperări în plus pe care le-a avut față de formația din Alba Iulia. De altfel, într-o comparație statistică între cele două adversare, clubul din Covasna domină la aruncările din acțiune și la recuperări, dar are un dezavantaj mare la linia de fault. Ratarea aruncărilor libere a cântărit mult în meciul tur dintre cele două partenere de întrecere, când Alba a înscris 84%, cu 20 procente mai mult decât Sepsi.

Până la ora publicării acestui articol, FRBaschet nu a anunțat încă brigada de arbitraj și comisarul meciului.

Foto: misafoto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!