Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Sf. Gheorghe va fi susținută de un număr important de suporteri

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.03.2014

Miercuri (26.03), debutează turneul final al Cupei României la baschet feminin. La evenimentul găzduit de orașul Târgoviște participă pe langă echipa gazdă, și ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, CS Teleorman Alexandria și Univ. Goldiș ICIM Arad.

În prima semifinală, covăsnencele întâlnesc formația din Alexandria, într-un meci ce pare a fi cu o favorită clară. În a 2-a semifinală, deținătoarea trofeului, CSM Târgoviște dispută derby-ul României cu marea rivală din Arad.

Singura participantă vizitatoare la acest Final Four care va avea susținerea suporterilor va fi formația din județul Covasna. Jucătoarele care îmbracă tricoul alb-verde vor fi încurajate în tribunele Sălii Polivalente din Târgoviște de un număr impresionant de suporteri. Peste 100 de persoane din Sf. Gheorghe și-au anunțat prezența la cele două meciuri pe care favorita lor le va disputa în această fază a Cupei României.

Partida ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSBT Teleorman Alexandria va avea loc miercuri, de la ora 17:00, fiind transmisă în direct la DIGI Sport 2.

Foto. Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!