Stiri Cupa României Feminin

Final 8-ul Cupei României la baschet feminin se va desfășura la Constanța

Final 8-ul Cupei României la baschet feminin se va desfășura la Constanța

Federația Română de Baschet a anunțat luni, 22 ianuarie, locul de desfășurare al Final 8-ului Cupei României la baschet feminin - ediția 2023/2024. Formațiile rămase în competiție se vor lupta pentru trofeu la malul Mării Negre.

CSM Constanța a câștigat licitația pentru organizarea turneului final, acesta urmând să aibă loc în perioada 9-11 martie. În postarea de pe paginile de social media, FRB a prezentat și tabloul întrecerii.

Astfel, în sferturi vor avea loc următoarele confruntări:

  • CSM Alexandria - CSM Târgu Mureș
  • CSM Târgoviște - Sportul Studențesc București
  • CS Universitatea Cluj-Napoca - CSM Constanța
  • Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe - CS Agronomia București

Prima semifinală va pune față în față câștigătoarele duelurilor Alexandria vs. Târgu Mureș și Târgoviște vs. Sportul, iar în a doua semifinală o să se întâlnească învingătoarele din meciurile U Cluj vs. Constanța și Sepsi vs. Agronomia București. 

În perioada următoare vor apărea mai multe informații cu privire la orele de start.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!