Stiri Cupa României Feminin

Finala Ligii Naționale demarează miercuri

Paul Olar

Paul Olar
22.03.2016

Finala Ligii Naționale de baschet feminin demarează miercuri, 23 martie, cu începere de la ora 19:00. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe primește vizita celor de la CSU Alba Iulia, într-o dispută programată la Sala Szabo Kati.

Elevele lui Zoran Mikes dispută a doua finală consecutivă, după cea din 2014, pierdută în fața CSM-ului din Târgoviște. Un an mai târziu, Sepsi și Târgoviște s-au întâlnit în semifinale, acolo unde trupa din județul Covasna și-a luat revanșa.

Annemarie Părău și compania au trecut de dâmbovițence cu 2-0 la general, după un 63-50 la Sfântu Gheorghe, respectiv 72-69 la Târgoviște. Anterior, Sepsi nu a întâmpinat probleme în fața Alexandriei.

De cealaltă parte, CSU Alba Iulia traversează o perioadă notabilă. Formația pregătită de Miroslav Popovic a pus mâna recent pe Liga Europei Centrale. De asemenea, în ciuda absențelor din lot, Alba Iulia a răpus în semifinale pe Olimpia CSU Brașov.

În primul joc de la Brașov, Alba Iulia s-a impus cu 58-41. Ulterior, în Orașul Unirii, CSU a câștigat categoric, scor 85-51. De notat faptul că Ursu și compania au impresionat în seria cu Universitatea Cluj-Napoca.

În actualul sezon, ACS Sepsi SIC și CSU Alba Iulia s-au duelat atât în Liga Națională, cât și în Cupa României. Toate meciurile au fost câștigate de către gazdele de mâine.

*Foto: Facebook ACS Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!