Stiri Cupa României Feminin

Florentina Ardeleanu: „Echipa este nouă, noi trebuie acum să închegăm colectivul”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
23.09.2013

După 14 ani, Galaţiul va fi prezent din nou pe prima scenă a baschetului feminin din România. CS Phoenix a transferat numai puţin de nouă jucătoare, dintre care trei americance.

Cea mai experimentată este Florentina Ardeleanu, gălăţeancă get beget, care a jucat şi la prima participare a unei echipe gălăţene în eşalonul de elită.

„Am fost atrasă să revin acasă, Phoenix a propus un proiect interesant, oamenii de aici se implică, pe termen lung. Avem o echipă nou, abia de câteva zile ne-am strâns toate jucătoarele, s-au făcut achiziţii bune, acum trebuie să închegăm colectivul şi să legăm relaţiile de joc, care sunt foarte importante. Avem în lot jucătoare cu experienţă dar şi fete tinere care au ce învăţa şi pot creşte, li se oferă o şansă de care ar trebui să profite. Multe echipe s-au întărit şi va fi un campionat puternic. Meciurile cu CSM Alba Iulia din Cupa României dar şi cele două amicale pe care le vom juca la Alexandria sunt foarte utile pentru această etapă a pregătirii ”.

Echipa gălăţeană va juca pe 25 şi 26 septembrie cu CSM Alba Iulia, în primul tur al Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!