Stiri Cupa României Feminin

Florin Mureșan: "Fetele de la Alexandria au fost mult mai motivate"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.01.2013

Florin Mureșan, președintele CSM Satu Mare, a vorbit despre eșecul suferit de către vicecampioana României, CSM Satu Mare, scor 65-70, la Alexandria, în prima etapă din returul sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin.

”Am crezut că dacă ne prezentăm la sală și cîștigăm meciul automat doar pentru că sîntem favoriți. Fetele de la Alexandria au fost mult mai motivate, au jucat cu o determinare pe care nu am simțit-o la unele dintre jucătoarele noastre . S-a greșit prea mult și din nou în situații de singur sub coș. Așa am pierdut și la Sepsi, și așa s-a întîmplat în urmă cu un an, tot la Alexandria. Jucătoarele trebuie să înțeleagă că indiferent de adversar trebuie să joci la capacitate maxmimă și cu concentrare din prima pînă în ultima secundă. Altfel ești pedepsit și pierzi cînd ți-e lumea mai dragă.

E clar că unele dintre jucătoare evoluează mult sub posibilitățile lor. Sper că vor strînge rîndurile în vestiar și vor arăta ca o echipă ce își dorește cu adevărat să joace o nouă finală…Au demonstrat în tur că au valoare și că pot bate pe oricine atunci cînd joacă împreună ca o echipă". (gazetanord-vest.ro)

Actualmente Satu Mare are 11-3 la general și se situează pe locul al 3-lea în clasament, în urma lui ICIM Arad, respectiv a campioanei CSM Târgoviște (care a jucat un meci mai puțin).

2 comentarii la aceasta stire:
  • FCC ICIM 2 Arad andreas :

    SM
    Nici o problema probabil domnul Fleseriu nu a fost interesat de acest meci, altfel sigur ar fi castigat!

    cu 11 ani în urmă (14.01.2013) Raspunde
  • COCONUTA :

    BCT ALEXANDRIA
    Cred ca dl. Fleseriu si-a dorit din toti rarunchii sa-l invinga in primul rand pe Madalin Piperea, insa n-a stiut cum... Si daca ne uitam mai bine, Alexandria invins Satu Mare doar cu 5 jucatoare,care au fost pe teren intreg meciul.

    cu 11 ani în urmă (17.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!