Stiri Cupa României Feminin

Florin Mureșan: ”Ne-a deranjat diferența de la Arad, dar nu este un capăt de țară!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.12.2012

Oficialul clubului din Satu Mare consideră binevenită partida cu Rapid București, un adversar facil, înaintea confruntării cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

În mod normal e un meci pe care trebuie să îl cîștigăm fără probleme. Un joc ce pică bine înaintea ultimei deplasări din acest an, de la Sfîntu Gheorghe, spune Mureșan conform Gazeta de Nord Vest.

Legat de înfrângerea din Cupă, de la Arad, scor 51 - 81, oficialul spune că a fost un accident

Așa cum am spus-o și înaintea deplasării de la Arad, cupa nu e un obiectiv anul acesta pentru noi. Sigur că ne-a deranjat oarecum diferența mare de scor, dar nu e un capăt de țară. Lucrurile își vor reveni, sînt convins, la normal și împreună vom lupta în aceeeași formulă și din retur pentru titlu. Îmi pare rău doar că ne-am dezamăgit suporterii veniți la Arad, dar le mulțumim că au stat și la bine și la greu alături de noi, a mai spus Mureșan conform acelaiași surse.

Partida dintre CSM Satu Mare și Rapid București va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • suporter84 :

    HAI CSM SATU MARE
    mergem mai departe sa batem la sf gheorghe

    cu 11 ani în urmă (08.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!