Stiri Cupa României Feminin

Florin Mureșan: „Ne-am înţeles amiabil, exista o viziune diferită între el şi fete”

Florin Mureșan: „Ne-am înţeles amiabil, exista o viziune diferită între el şi fete”

CSM Satu Mare s-a despărțit de antrenorul Goran Boskovic după nici o lună de la startul meciurilor oficiale. Managerul secției de baschet a CSM-ului, Florin Mureșan, a vorbit despre motivul despărțirii de Boskovic, cine va conduce echipa la următorul meci, dar și despre posibilitatea mare de a merge tot pe un antrenor străin.

„Ne-am înţeles amiabil, exista o viziune diferită între el şi fete. Ne-am strâns mâna, ne-am despărţit, iar meciul de sâmbătă va fi condus de la margine de Olga Tămârgeanu, antrenorul secund al lui Goran Boskovic. Până la jumătatea lunii noiembrie sperăm să anunţăm numele noului antrenor. 90% va fi din străinătate”, a declarat Florin Mureșan pentru site-ul local informatia-zilei.ro.

Conform aceleiași surse, cele două părți s-au întâlnit marți, 29 octombrie, pentru a semna documentele de despărțire pe cale amiabilă, iar conducerea sătmăreană asigură că de această dată nu vor fi datorii și procese.

Tehnicianul de 47 de ani a venit în vară de la Buducnost și a condus și naționala Ucrainei. Goran Boskovic a spus pentru frissujsag.ro că nu se poate plânge de conducerea clubului, că a putut să lucreze în condiții bune, dar nu s-a înțeles cu jucătoarele și că vrea să plece de la Satu Mare ca prieten. Același site speculează că Maikel Lopez ar putea reveni la vicecampioană, dar clubul nu a confirmat. Florin Mureșan spunea la o emisiune televizată că spanionul care a condus echipa până în decisiv în finala de campionat cu Sepsi a mers în China pe un salariu foarte mare, în jur de jumătate de milion de dolari pe trei ani.

CSM Satu Mare a adus un nou antrenor și anul trecut în pauza de naționale din luna noiembrie. Atunci formația sătmăreană l-a adus pe spaniolul Maikel Lopez după ce s-a despărțit de Marius Dobă după o înfrângere la Brașov. Atunci secundul Octavian Boian a condus echipa la mai multe partide, până a venit noul antrenor.

De această dată, CSM Satu Mare se desparte de un antrenor care a avut un parcurs perfect în campionat, victorii acasă cu FCC Baschet Arad (62-54) și ACS KSE Târgu Secuiesc (70-39) și în deplasare la CSU Rookies Oradea (73-22). Alb-roșiile au suferit o înfrângere usturătoare în Liga Europei Centrale, pe terenul lui Zabiny Brno, 65-105, iar în al doilea meci din CEWL au pierdut la SBS Ostrava cu 70-71.

Despre perioada sub comanda tehnicianului muntenegrean s-a scris pe un alt site local, cu câteva zile înaintea despărțirii, că atacul scârțâie și că pivoții sunt trași afară din căciulă prin scheme și că din această cauză nu pot să pună în pericol coșul.

Volha Tămîrgeanu este antrenoarea secundă cu care a lucrat Goran Boskovic și aceasta va conduce echipa la meciul din etapa următoare, a 4-a din grupa Vest a LNBF. CSM Satu Mare joacă sâmbătă, 2 noiembrie, pe terenul lui BC Sirius Târgu Mureș, de la ora 19. După acel meci alb-roșiile au 22 de zile până la următorul joc, acasă cu „U” Cluj.

*foto: CSM Satu Mare facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!