Stiri Cupa României Feminin

Florin Mureșan: "Sper să facem și pasul următor spre finală"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
14.04.2013

În meciul 3 din primul tur al playoff-ului LNBF, Satu Mare se impune în fața echipei din Alexandria și obține calificarea în penultimul act al competiției.

Președintele secției de baschet de la CSM Satu Mare, Florin Mureșan, a declarat că este o performață deosebită pentru Satu Mare.

”E o performanță deosebită pentru Satu Mare să ajungă cinci ani la rând între cele mai bune patru echipe din țară la baschet feminin. Dacă ne uităm peste ultimele cinci sezoane nici măcar Aradul sau Tîrgoviște n-au reușit acest lucru. Sper să facem și pasul următor spre finală. Vreau să le mulțumesc suporterilor care au fost din nou minunați și au umplut sala LPS iar atmosfera a fost deosebită. Mi-aș dori ca Satu Mare să continue acest șir de performanțe în baschet pentru că lumea de aici își dorește acest lucru și merită să aibă o echipă de top de care să fie mândri.” a spus Florin Mureșan pentru gazetanord-vest.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!