Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini: "Alba Iulia este principala candidată la disputarea finalei campionatului"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.10.2012

CSM Târgoviște a reușit până la urmă să câștige partida cu CSU Alba Iulia pe final jocului dar au făcut un joc destul de încâlcit, relațiile de joc încă nu s-au conturat iar aceste lucruri vin cu 2 săptămâni înaintea debutului în cea mai importantă competiție din Europa, Euroliga feminină.

La final partidei, antrenorul secund al campioanelor, Florin Nini a acordat site-ului totalbaschet.ro câteva declarații referitoare la acest meci.

„A fost un meci care ne așteptam să fie disputat cu o echipă care s-a întărit față de anul trecut și ne așteptam să fie un meci dificil. Însă  în aceelași timp noi am vrut înafara unui meci bun pe care ni l-am dorit să-l facem, am vrut să vedem modul în care ne comportăm în fața unei formații valoroase, o echipă care în opinia mea este principala candidată la disputarea finalei de campionat. Lucruriile nu au stat așa cum ne-am dorit, au ieșit la iveală lipsuriile noastre, se pare că relațiile de joc nu sunt încă în cea mai bună formă, mai avem mult de lucru. De asemenea modul în care jucătoarele trebuie să înțeleagă că atunci când sunt momente grele în joc trebuie să devină o echipă, trebuie să dea dovadă de mentalitate de învingător și desigur atunci când ne facem singuri jocul greu, tot noi trebuie să avem puterea de a ieșii. Una peste alta ne bucurăm de victorie dar nu suntem mulțumit de jocul prestat și sperăm ca din acest meci să avem de învățat” ne-a declarat Florin Nini

CSM Târgoviște a arătat că este departe de a fi o echipă competitivă pentru Euroligă dar Florin Nini are încontinuare încredere în elevele sale.

“Schimbări majore nu se mai poate face din lotul de jucătoare însă una peste alta avem încredere în jucătoarele noastre, sunt jucătoare valoroase dar deocamdată nu se află în cea mai bună formă. Sigur din punct de vedere al strategiei tactice mai putem face schimbări în așa fel în cât jocul să fie mai fluid, exprimarea echipei în teren să fie mult mai clară. Noi credităm jucătoarele în continuare, stiim valoarea lor și posibilitatea pe care le au. Însă toate acestea trebuie să fie puse în slujba echipei și chimia echipei trebuă să funcționeze mult mai bine în special în meciurile de euroligă pentru că acolo sunt adversari mai puternici, valoroși care speculează lipsa de omogenitate și speculează greșelile individuale pe care le faci” a mai punctat antrenorul secund de la Târgoviște

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!