Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini: "Am dat dovadă de putere de concentrare în momentele importante"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
11.02.2013

Târgoviște câștigă El Claisco de România și obține mai mult ca sigur, locul 1 la finalul sezonului regulat și implicit avantajul terenului propriu în play-off.

După finalul derby-ului României, antrenorul campioanei României, Florin Nini a declarat pentru totalbaschet.ro că echipa sa nu trebuie să se culce pe-o ureche după această victorie.

„A fost ca o finală. Tot timpul, meciul cu Arad este considerat o finală, chiar dacă el se joacă în timpul campionatului. Un meci greu, pentru că imi mențin părerea că deocamdată până în acest moment, Aradul are omogenitatea cea mai bună. Noi mai avem de muncit, dar muncim bine și cu siguranță că vom suplinii și acest lucru. Am dat dovadă de putere de concentrare în momentele importante, lucru care s-a întâmplat și cu Kosice, atunci când a trebuit să gestionăm finalul de meci. Acest lucru înseamnă că avem jucătoare mature, există baza unei echipe solide. Un meci de campionat care pentru noi în afara unei victorii, înseamnă un succes de moral, care ne poate aduce pe locul 1. Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche, mai sunt meciuri cu Alba Iulia, Satu Mare și Sf. Gheorghe, partide extrem de grele. Totodată, felicit fetele pentru modul în care au luptat și cum au trecut de această saptămână, care a fost una extrem de grea cu multe accidentări în lot.” ne-a declarat acesta

Foto: Razvan Pasarica (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!