Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini: "Ar fi frumos să ne calificăm"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
05.02.2013

Campioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște poate scrie istorie pentru baschetul românesc ca fiind prima echipa românească care se poate califica în Top 14 al Euroligii feminine. Pentru ca acest lucru să devină realitate, târgoviștencele trebuie să câștige partida de miercuri cu liderul grupei B, Good Angels Kosice.

La conferința de presă dinaintea jocului din Euroligă, antrenorul echipei dâmbovițence, Florin Nini a declarat că fetele sunt conștiente de importanța meciului de miercuri.

“Ar fi frumos să ne calificăm. Noi ne-am pregătit să facem un meci bun, dar nu uitaţi că întâlnim o echipă foarte puternică pe care n-a învins-o aproape nimeni. Întâlnim echipa care pe mine m-a impresionat cel mai mult. Au o experienţă serioasă la acest nivel, iar punctul lor forte este defensiva. Graţie apărării pe care o au, ritmul jocului celor de la Kosice este unul foarte ridicat. Fără discuţie, adversara noastră porneşte cu prima şansă, dar vom încerca să ne facem jocul pentru a obţine un rezultat pozitiv. Fetele sunt concentrate şi conştiente de importanţa meciului de miercuri. Nu trebuie să uităm însă că noi am pierdut câteva jucătoare faţă de meciul din tur, în vreme ce ei s-au întărit. La un asemenea nivel, orice detaliu poate face diferenţa. Din păcate noi am avut şanse pe care nu am izbutit să le fructificăm. Ar fi nedrept să acuzăm pe cineva pentru rezultatele din ultima vreme.

Partida CSM Târgoviște – Good Angels Kosice va avea loc miercuri de la ora 18:00 în direct la DIGI Sport 3.

Foto: Marius Tudor

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Targoviste !
    Mult succes Targoviste, sper sa va calificati. Romania e cu voi si va sustine !

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!