Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini: ”Cu U Cluj vrem să ne testăm tactica și relațiile de joc!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2012

CSM Târgoviște debutează în noul sezon al campionatului național împotriva Universității Cluj.

Partida, dezechilibrată din punct de vedere al valorii celor două loturi, nu va da emoții echipei din Dâmbovița, iar Florin Nini este conștient de acest lucru.

Antrenorul care sezonul trecut a adus și cupa și campionatul la Târgoviște spune, într-o declarație acordată site-ului nostru, că meciul va fi folosit precum unul de antrenament, în care vrea să testeze diferite aspecte tactice, mai ales că se apropie partidele din Euroliga feminină.

Meciul din prima etapă nu constitue o problemă din punctde vedere al victoriei, ci doar vrem să ne impunem ritmul de joc și să ne testăm tactica și relațiile de joc în acest moment al pregătirii. Fetele muncesc mult, sunt motivate pentru prima întâlnire din Euroligă și sunt conștiente că trebuie să fie serioase la fiecare antrenament pentru a avea o atitudine și o evoluție superioară. Zi de zi muncim pentru a fi o echipă cât mai bună. Managementul și staful formează de asemenea un grup unit care să fie un model pentru jucătoare.

Nini, actualmente antrenor secund la echipă, mai spune că revenirea Florentinei Diaconu este un lucru bun pentru formația sa, conducătoarea de joc aducând un plus de creație și viteză.

Mă bucur pentru revenirea Florentinei Diaconu. Aceasta va întări compartimentul conducătorilor de joc. Consider că este un plus de viteză și creație pentru stilul nostru de joc.

Partida dintre CSM Târgoviște și U Cluj Napoca va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!