Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini:"Era extrem de importantă această victorie"

Ciprian Petcuț (Târgoviște)

Ciprian Petcuț (Târgoviște)
25.10.2012

Campioana României, CSM Târgoviște a debutat cu stângul în Euroliga feminină, cedând pe teren propriu în fața vicecampioanei Italiei, Famila Schio, scor 75-76.

La sfârșitul partidei, antrenorul secund al formației dâmbovițence, Florin Nini a declarat pentru totalbaschet.ro  că luciditatea pe final de meci a făcut ca echipa sa să piardă acest meci.

Cum a fost debutul în Euroligă ?

"Așa cum ne așteptam cu o mare încărcătură emoțională, o motivație bună a jucătoarelor pentru că deșii am pierdut, cred că a fost cel mai bun meci făcut de noi din punct de vedere al atitudinii și al modului în care s-au comportat pe teren. Din păcate am fost foarte aproape să obținem prima victorie, era extrem de important în configurația clasamentului însă nu avem timp de regrete. Ne așteaptă meciul greu cu Arad și următoarele meciuri din Euroligă, unde trebuie automat să ne motivăm, să remediem repede greșelile și în cel mai scurt timp să fim apți pentru a obține noi victorii".

Ce a lipsit lui Târgoviște să câștige acest meci ?

"Luciditatea pe final de meci și greșelile mari au fost apărarea individuală. Acolo unde jucătoarele au făcut multe greșeli, au permis prea ușor adversarelor să înscrie și una peste alta am ajuns ca în econimia rezultatului să conteze aceste lucruri. Experiența din Europa se vede, echipa din Schio în afara faptului că au câteva jucătoare valoroase, au știu cum să gestioneze momentele importante și un acel ultim șut unde nu îti trebuie doar tehnică să înscri, îți trebuie un phisic foarte bun. Ele au dovit că au avut și le felicităm pentru victorie și ne pare rău că nu am reușit să ne adjudecăm această primă victorie".

Ce vă propuneți în meciul următor din Euroligă cu Fenerbahce ?

"Fenerbahce o considerăm la fel ca orice echipă din Euroligă unde nu cred că are formații slabe dar are diferențe din punct de vedere al stilului de joc, al volorii individuale a jucătoarelor. Dat credem că în viitor, spiritul și omogienitatea echipei trebuie să ne ajute. Ne ducem acolo să facem un meci bun, nu ne este teamă de Fenerbahce și o considerăm cu multe atuuri. Va fi un meci în care ne dorim să ne întrecem pe noi".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!