Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini: "Evoluţia echipei, în acest moment, nu o putem lua ca fiind una definitorie"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.09.2012

Foto: fibaeurope.com

Timp de trei zile, de joi şi până sâmbătă, la Târgovişte a avut loc Cupa Chindiei. Evenimentul organizat de către CSM Târgovişte s-a încheiat cu triumful echipei gazde care, deşi a cedat în confruntarea cu rivalele de la ICIM Arad, s-a clasat pe prima poziţie.

Într-un interviu acorda site-ului columnatv.ro, Florin Nini spune că la acest turneul echipa a urmărit verificarea sistemelor de joc şi formarea relaţiilor între jucătoare, nu rezultatul confruntărilor.

Pentru noi a fost important că am reuşit să ne păstrăm trofeul, Cupa Chidiei. Evoluţia echipei din acest moment nu o putem lua ca fiind una definitorie pentru că suntem într-un plin proces de acumulare, fetele sunt obosite pentru că aşa trebuie să fie în acest moment. Forma noastră sportivă şi obiectivul nostru principal este la primul meci din Euroligă. În acest turneu noi nu am pus accent pe evoluţia scorului sau pe anumite obiective legate de modul de câştigare a unui meci ci am pus accent pe verificarea sistemelor de joc, pe formarea relaţiilor între jucătoare şi aşa mai departe.

Antrenorul secund al dâmboviţencelor a adăugat faptul că echipa are nevoie de timp pentru a se omogeniza.

Avem nevoie de mai multă omogenitate pentru că sunt jucătoare noi. La acest turneul noi nu am putut alinia cel mai bun cinci pentru că avem şi jucătoare accidentate, iar acest aspect şi-a spus cuvântul. Noi acum vom depista ceea ce a funcţionat, ceea ce nu a funcţionat şi să cristalizăm o formulă clară, să ne definitivăm asupra jucătoarelor care vor duce ierarhia echipei şi să fin în cea mai bună formă în primul meci al Euroligii atunci când dorim să debutăm cu o victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!