Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini: "S-a dovedit că nu este suficient să ai doar individualităţi ca să câştigi un asemenea meci"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.10.2012

CSM Târgoviște a pierdut cu scorul 60-69, derby-ul cu marea rivala din Arad, acumulând prima înfrângere din acest sezon în campionat.

La sfârșitul partidei, antrenorul secund al dâmbovițencelor, Florin Nini a declarat că felicită echipa din Arad pentru această victorie.

„Felicitări echipei din Arad, care a luptat foarte frumos, a avut o ambiţie şi o dorinţă mare mare de a câştiga. Noi avem de corectat multe lucruri, s-a dovedit încă o dată că nu este suficient să ai doar individualităţi ca să câştigi un meci de un asemenea nivel. Trebuie să lucrăm la ideea de echipă, să eliminăm greşelile uşoare pe care le facem şi să încercăm să avem un parcurs bun atât în campionat cât şi în Euroligă. Încă trebuie să mai lucrăm la atitudine, la unitatea de grup şi la joc, indiferent de poziţia şi numele jucătoarei. Cine are poziţie deschisă de aruncare trebuie să primească mingea, indiferent de numele ei sau dacă este acceptată sau nu.” Florin Nini crede că este devreme să vorbim de favorite la câştigarea campionatului, dar că lupta la titlu rămâne deschisă în continuare, ceea ce nu poate decât să fie decât benefic pentru acest sezon: „Nu cred că trebuie să vorbim încă pe acum de titlu, suntem doar la începutul campionatului şi sigur că Aradul a luat o opţiune importantă prin această victorie. Dar faptul că nu avem o echipă care să domine cu autoritate campionatul cred este  benefic, iar interesul va fi mare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!