Stiri Cupa României Feminin

Florin Nini: "Să nu uităm că titlul de campioană se decide în play-off"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.02.2013

CSM Târgoviște se va duela cu ICIM Arad în derby-ul României la baschet feminin, partida ce contează pentru etapa a 22-a din Liga Națională.

Antrenorul echipei din Târgoviște, Florin Nini spune că trebuie ca echipa sa să știe cum să folosească energia jucătoarelor în asemenea meciuri.

Să nu uităm că titlul de campioană se decide în play-off. Suntem în continuare angrenați în Euroliga feminină, nu avem un lot foarte valoros, deci trebuie să știm să ne alegem prioritățile. Să menajăm dacă va fi cazul și nu putem vorbi despre acest lucru în acest meci, dar dacă va fi cazul, trebuie să știm cum folosim energia jucătoarelor pentru a face două jocuri extraordinar de bune, atât cu Aradul cât și cu Spatak Moscova.”

Acesta a vorbit și despre oboseala acumulată după partidele din Euroligă.

„Cu siguranță se va simți oboseala după atâtea meciuri în care am jucat 5 luni de zile, miercuri, sâmbătă, miercuri. La fel să nu uităm că nu mai avem acel lot de 16 jucătoare din prima parte a sezonului, am rămas cu 12 jucătoare. Aștept să văd în ce măsură se recuperează cât mai aproape de realitate Miljkovic, pentru că ea a jucat în meciul cu Kosice cu glezna umflată, dar se pare că ambiția a depășit durerea. Trebuie să gestionăm bine aceste situații dar sunt probleme prin care trebuie să trecem și să încercăm să găsim soluții, nu să găsim scuze.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    Morcov
    Doar nu ti-e frica d meci, D-le antrenor Nini???declaratia inseamna:"fratilor, daca pierdem cumva , nu e stres, in play-off e alt campionat, acolo batem!"

    cu 11 ani în urmă (11.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    continuare
    am uitat esentialul..."daca prin absurd , pierdem, nu ma dati afara ca in play-off se dceide titlul"

    cu 11 ani în urmă (11.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!