Stiri Cupa României Feminin

Florina Diaconu se întoarce la Rapid București

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
04.01.2013

Florina Diaconu, cdonducătoarea de joc în vârstă de 32 de ani ce a evoluat în prima parte a sezonului pentru CSM Târgoviște a părăsit gruparea Campioană a României, aceasta revenind la formația bucureșteană, Rapid București. În această iarnă, dâmbovițencele s-au mai despărțit încă de 5 jucătoare, toate fiind straniere.

În prima parte a sezonului 2012-2013 unde a evoluat la CSM Târgoviște, Diaconu a strâns o medie de 4.1 puncte pe meci, 1.2 recuperări, 2.8 pase decisive pentru un indice de 5.6% la capitolul eficiență.

Jucătoarea ce măsoară 1.70 de metri a mai evoluat de-a lungul carierei pentru echipele CET Govora, Sepsi Sfântu Gheorghe  și CSM Târgoviște

După 14 partide disputate în Liga Națională de baschet feminin, formașia Rapid București se află pe poziția a 12 – a cu 3 victorii acumulate și 11 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!