Stiri Cupa României Feminin

Florina Diaconu: ”Sper să salvăm Rapidul de la retrogradare!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.09.2012

Florina Diaconu a revenit la Rapid București. Conducătoarea de joc în vârstă de 30 de ani a evoluat în sezonul 2011/12 la CSM Târgoviște alături de care a câștigat eventul în România.

Jucătoarea spune că a ales Rapidul fără a se gândi la partea financiară și vrea să pună umărul pentru a salva echipa de la retrogradare.

Am ales cu sufletul să revin la Rapid, mai ales că echipa are probleme financiare. Sper să ajut cât mai mult şi să reuşim să ne salvăm de la retrogradare. M-am simţit foarte bine acolo înainte, echipa avea nevoie de ajutor, aveau nevoie de jucătoare şi din acest motiv am decis să revin la Rapid. Până în iarnă voi juca aici, dacă mă voi simţi bine, voi continua, dacă nu, poate voi merge la altă echipă, a declarat Florina Diaconu pentru revista Sport Revolution.

Diaconu a evoluat pentru Rapid în sezonul 2010/11 când a avut medii de 21 puncte, 7.2 recuperări și 3.9 pase decisive. Sezonul trecut, la Târgoviște, mediile sale au scăzut la 9.2 puncte, 4.1 recuperări și 3.4 pase decisive.

Jucătoarea a redebutat în tricoul alb-vișinu în dubla din Cupa României cu BCM Danzio Timișoara. Rapid a pierdut ambele meciuri cu 51 - 82, respectiv 43-85, iar Diaconu consideră că lotul subțire, cu o bancă scurtă și lipsa pivoților sunt principalele cauze care au dus la un asemenea scor.

A fost foarte greu, sunt multe jucătoarele tinere, nu avem pivoţi, nu avem fete pentru schimbări, lotul este foarte subţire. În aceste condiţii, trebuie să luptăm pentru salvarea de la retrogradare. Nu cred că vor mai veni jucătoare pentru a completa lotul, deoarece ştiu că nu sunt fonduri, a spus baschetbalista pentru acceași sursă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!