Stiri Cupa României Feminin

Gabriel Boriga: "Ne place să trăim periculos"

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)
02.04.2013

Deținătoarea Cupei României la baschet feminin, CSM Târgoviște, s-a calificat în finala Final Four-ului după ce a învins cu scorul 85-74 pe ICIM Arad.

La finalul partidei, președintele clubului din Târgoviște, Gabriel Boriga, a declarat pentru Total Baschet că echipa sa merită cu prisosință să câștige Cupa României.

"Am arătat că suntem o echipă care are valoare, pentru că numai echipele de mare valoare reușesc să-și păstreze calmul, rațiunea și să învie din morți. Astăzi am înviat din morți, am întâlnit o echipă a Aradului, determinată la maxim în prima jumătate în care a jucat cel mai bun baschet pe care îl putea să-l joace. Au fost aproape impecabile în prima jumătate, însă noi, ca un boxer care se trezește , ne-am dat două perechi de palme, ne-am trezit și am conștientizat că suntem cea mai bună echipă din România, echipa care merită cu prisosință să câștige Cupa României."

Acesta a vorbit și de meciul din finală cu Alba Iulia

"Fetele au fost admirabile, însă principalul factor din punctul meu de vedere a fost suporterii. Ei ne-au ajutat să înviem din morți și pe această cale țin să le mulțumesc foarte mult. După victoria cu Arad, ne așteapă finala cu Alba Iulia. O să fie un meci foarte greu, cu presiune, dar ne place să trăim periculos."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!