Stiri Cupa României Feminin

Gabriel Boriga: "Nu sunt supărat. Nu ne-a interesat rezultatul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2012

CSM Târgovişte cedează pentru a doua oară în acest an în faţa rivalei ICIM Arad. Dacă prima înfrângere s-a consemnat într-un turneu amical, de această dată dâmboviţencele au cedat surprinzător în Liga Naţională de Baschet feminin într-un meci în care au dovedit faptul că se află departe de potenţialul lor, scor 60-69.

Înaintea jocului, într-un interviu acordat site-ului oficial CSM Târgovişte, Gabriel Boriga afirma că nu îl interesează rezultatul de sâmbătă seară. Total Baschet a luat legătura cu preşedintele de onoare al dâmboviţencelor care ne-a declarat că îşi menţine afirmaţia respectiv că se bucură pentru succesul soţiei sale.

Înainte de joc aţi declarat că nu vă interesează rezultatul cu Arad ...

Da şi îmi menţin afirmaţia. Nu sunt supărat deloc. Noi trebuie să ne îmbunătăţin relaţiile de joc şi să câştigăm încredere. Încă nu ne-am omogenizat. Am am rotit întreg lotul. Cel mai mult a jucat 20 de minute o sportivă pentru că nu ne-a interesat rezultatul. Noi ne pregătim pentru meciurile adevărat importante.

Vă bucuraţi pentru soţia dumneavoastră ?

Da, bineînţeles. A jucat senzaţional şi a marcat exact când a trebuit. Practic ea a închis meciul. S-a văzut experienţa şi valoarea sa şi faptul că şi-a asumat răspunderea aruncării atunci când a trebuit. Doar marile jucătoare pot şi reuşesc acest lucru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!