Stiri Cupa României Feminin

Gabriel Boriga: "Schio va avea parte de o confruntare demonică la Târgovişte"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.10.2012

CSM Târgovişte se pregăteşte de primul meci din istorie desfăşurat în cea mai importantă competiţie intercluburi feminin din Europa, Euroliga. Dâmboviţencele vor întâlni formaţia Schio Familia din Italia, într-un joc ce este programat pentru miercuri, 24 octombrie, de la orele 18:00 la Sala Sporturilor din localitate. Confruntarea va fi transmisă în direct de către Digi Sport.

Total Baschet a luat legătura cu preşedintele de onoare al echipei dâmboviţence care s-a arătat extrem de optimist înaintea jocului, afirmând că speră ca Târgovişte să câştige ... pentru România.

Ce aşteptări aveţi de la meciul de mâine ?

Sper ca Târgovişte să demonstreze tuturor faptul că accederea în Euroligă este urmarea unor rezultate. Am arătat tuturor că România merită să fie alături de marile forţe ale Europei, iar CSM Târgovişte era îndreptăţită să fie prima echipă românească participantă în Euroligă. Sper ca echipa noastră să câştige ... pentru România!

Credeţi că se poate debuta cu victorie în Euroligă ? De cine anume, din lotul adversarelor, vă temeţi cel mai mult ?

Normal că putem câştiga. Am chiar certitudinea că acest lucru se va întâmpla. Suntem un grup unit, o echipă care are toate atuurile unei formaţii înfingătoare. Schio, deşi are o mai mare experienţă în Euroligă, va avea parte de o confruntare demonică la Târgovişte. Ele au experienţă, noi avem dorinţă, rezultatul sper să ne facă fericiţi pe noi!

Ce mesaj le transmiteţi fanilor din Târgovişte şi celor care vor veni la Sala Sporturilro special pentru acest joc ?

Toţi ca UNUL orice ar fi! Pentru România !

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!