Stiri Cupa României Feminin

Gabriel Boriga: "Suntem cea mai bună echipă"

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)
04.04.2013

În finala Cupei României la baschet feminin, CSM Târgoviște s-a impus în fața echipei din Alba Iulia și cucerește pentru a doua oară consecutiv acest trofeu.

La finalul jocului, președintele clubului din Târgoviște, Gabriel Boriga, a declarat pentru Total Baschet că târgoviștencele au făcut un joc de echipă foarte bun.

„Este al doilea obiectiv pe care îl atingem în acest sezon după ce am jucat în primăvara europeană în Euroligă. A fost un turneu pe care l-am câștigat meritat, suntem cea mai bună echipă și am demostrat că avem constanță, un joc de echipă foarte bun. Vreau să le mulțumesc tuturor jucătoarelor, antrenorilor, care au demostrat că pot controla un joc cu o echipă care a jucat de 3 ori peste valoarea ei. Dacă vă uitați la procentaje,  au avut 70% la aruncările de 2 puncte, așa ceva nu se întâmplă nici la un meci de NBA. Am avut 12 jucătoare, un staf tehnic care cu toții împreună sunt cheia acestui succes. Am avut stabilitate, liniște, înțelegere și chiar suntem o adevărată familie. Le mulțumesc și suporterilor care au fost senzaționali.”

Pentru Târgoviște urmează play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin, unde va întalni în primul tur pe CSM Buc. Sportul Stud.

Foto: damboviteanul.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!