Stiri Cupa României Feminin

Gabriela Mărginean: "Am reușit să jucăm ca o echipă"

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)
02.04.2013

CSM Târgoviște a reușit să obțină calificarea în marea finală a Cupei României după ce a învins cu scorul 85-74 pe Univ. Goldiș ICIM Arad.

La sfârșitul partidei, cea mai bună jucătoarea a acestui meci, Gabriela Mărginean de la Târgoviște, autoare a 34 de puncte, a declarat pentru Total Baschet că dăruirea din repriza a doua a echipei sale a făcut diferența în acest meci.

"A fost un meci greu, a trebuit să revenim de la -20 de puncte, să venim din spate, dar am reușit victoria. Mă bucur că după pauză ne-am revenit și am reușit să jucăm ca o echipă. Cred că diferența s-a făcut prin faptul că noi în repriza a doua am venit cu mai multă dăruire, am reușit să ne apărăm foarte bine și nu le-am lăsat pe adversare să marcheze așa de ușor cum au făcut în prima repriză. Este un hop foarte mare acest succes, ne-am calificat în finală, dar nu ne gândim că vom avea un meci ușor"

În această confruntare, Gabriela Mărginean a reușit să marcheze 34 de puncte și să strângă 10 recuperări și 3 pase decisive.

Foto: FIBA Europe

1 comentariu la aceasta stire:
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    Marginean
    Este o jucatoare extraordinara dar are mari probleme in a ramane in picioare. Nu cred ca a fost vreo jucatoare care sa se arunce mai mult pe jos in acest turneu final.

    cu 11 ani în urmă (02.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!