Stiri Cupa României Feminin

Gabriela Mărginean: "Moment istoric, mă bucur că am reușit să câștigăm"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.02.2013

Campioana României la baschet feminin, CSM Tâgoviște a câştigat aseară meciul împotriva echipei slovace Good Angels Kosice, liderul Grupei B a Euroligii, scor 72-64. Este pentru prima oară când o echipă din România joacă în Euroliga de baschet, iar performanţa este cu atat mai mare cu cât fetele au reuşit să se califice în optimile competiţiei. În următoarea etapă a Euroligii, CSM Târgoviște va întâlni echipa Sparta&K MOSCOW REGION Vidnoje.

La conferința de presă susținută după calificarea istorică, cea mai bună jucătoare a echipei din Târgoviște, Gabriela Măginean a delcarat că jucătoarele au fost mult mai determinate față de partidele precedente și mai ales că au fost mulți oameni care nu au crezut în ele.

 “Un meci greu dar a fost o victorie frumoasă. Moment istoric, mă bucur că am reușit să câștigăm acasă. Astăzi a fost un meci mai diferit pentru că am fost mult mai determinate din cauză înfrângerilor precedente și mai ales că am avut mulți oameni care nu au crezut în noi. A fost o ambiție la un nivel mult mai mare. Noi suntem aici să jucăm baschet, să dăm tot ce putem pe teren și în fiecare meci întrăm cu gândul să câștigăm. Nu acesta este obiectivul să mulțumim pe oamenii care nu ne plac. Aceștia sunt oameni mici care nu contează. A fost o atmosferă de clasă superioară față de restul echipelor de Euroligă și ne bucurăm că fanii au fost aproape de noi.” a declarat Gabriela Mărginean

Legat de viitorul adversar al echipei Târgoviștence în Euroligă, Mărginean spune că nu are o favorită.

„Nu am o chipă favorită, noi mergem mai departe și vedem cu cine jucăm. Nu cred ca aceasta este cel mai mare lucru pe care îl avem în mintea noastră. Trebuie să mergem înainte și vom da tot ce putem.”

După 12 partide jucate în Euroligă, CSM Târgoviște a încheiat grupa pe locul 5, cu 16 puncte, după Good Angels 21, Fenerbache 21, Nadejda 20, Famila Schio 19, şi înaintea lui UE Sopron 15 şi Arras Pays, cu 14.

Foto: FibaEurope

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!