Stiri Cupa României Feminin

Gabriela Mărginean: "Nu există o favorită"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.03.2013

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

A mai rămas o singură zi până la debutul ultimului act al Cupei României, acolo unde CSU Alba Iulia, CSM Târgovişte, ICIM Arad, şi Sepsi SIC se luptă pentru supremaţie. Total Baschet a luat legătura cu una dintre cele mai bune jucătoare de origine română aflate în activitate, Gabriela Mărginean. Extrema grupării din judeţul Dâmboviţa a acceptat să ne împărtăşească opiniile sale în legătura cu Final 4-ul ce va debuta luni seară.

În opinia ta, cine porneşte ca şi favorită în Final Four-ul de la Alba Iulia ?

Nimeni. Sunt de părere că fiecare echipă îşi doreşte titlul, se bate pentru Cupă şi tocmai de aceea participantele pornesc cu şanse egale. Nu cred că există o echipă favorită, s-a văzut acest lucru şi pe parcursul campionatului. Au fost unele meciuri pierdute şi de noi, se întâmplă, aşa e baschetul.

E mai bine sau e mai rău că întâlniţi ICIM în semifinale ?

Nu contează. Ne bucurăm că suntem în Final Four şi vom încerca să jucăm cât de bine posibil, să ne revenim după câteva meciuri în care ne-am cam chinuit. Chiar nu contează cu cine jucăm primul meci sau al doilea, luăm fiecare meci cum vine.

Referitor la înfrângerea din campionat, ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe ?

A fost o seară proastă pentru noi, Sfântu Gheorghe a jucat foarte bine. Nu ne-am legat deloc pe teren, nu a fost seara noastră. Felicitări pentru Sfântu Gheorghe, a avut o seară bună, au jucat frumos împreună şi au meritat victoria.
Oricum, înfrângerea ne-a scuturat puţin şi cred că ne-a ambiţionat mai tare pentru meciurile care urmează. Bineînţeles nu ne-am bucurat de înfrângere, dar sper că am învaţat din acel rezultat negativ.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!