Stiri Cupa României Feminin

Galop de sănătate pentru Danzio Timișoara la Oradea

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
24.09.2013

23-99

6-26, 7-9, 5-29, 5-35

  Statistica  

În cadrul primei manșe a primului tur din Cupa României la baschet feminin, ediția 2013/2014, BCM Danzio Timișoara a trecut fără nici o problemă de formația CSM U Oradea.

Așa cum era de așteptat, bănățencele au obținut o victorie fără drept de apel, scor final fiind de 99-23. Soarta confruntării din Arena Antonio Alexe a fost decisă încă din primele 10 minute, când tabela arăta un neverosibil 26-6 pentru oaspete. Relaxate și cu victoria deja asigurată, timișorencele nu au mai forțat în sfetul al doilea, dar care l-au câștigat și pe acesta cu 9-7.

Cu duetul Pesovic-Marjanovic în zi de grație (au adunat 44 de puncte împreună), Danzio Timișoara s-a distrat în repriza a 2-a în fața unei echipe formate din junioare, fără prea mare experiență în LNBF. Înteresant de punctat este faptul că în ultimul sfert, orădencele au înscris primele puncte abia după 8 minute de joc, timp în care a primit peste 30 de puncte de la adversare. S-a terminat 99-23 pentru “panterele roz”, care cu acest succes și-au asigurat în mare măsură calificarea în turul următor al Cupei României, urmând a juca sâmbătă un meci de palmares în fața echipei de pe Crișul Repede.

Marcatoare:

Oradea – Anghel 8 puncte, Badi 4, Serb 4, Dimoftiu 3, Peter 2 și Chis 2.

Timișoara – Marjanovic 23 puncte, 7 recuperări, Pesovic 21 puncte, 7 recuperări, 8 pase decisive, Zivadinovic 14, Ardelean 14.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe anonim22 :

    corectura
    Serb -2 puncte; Peter -4 puncte

    cu 10 ani în urmă (25.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!