Stiri Cupa României Feminin

Goran Boskovic: „Victoria este singurul lucru important. Am ratat multe șuturi, am făcut câteva greșeli în apărare”

Goran Boskovic: „Victoria este singurul lucru important. Am ratat multe șuturi, am făcut câteva greșeli în apărare”

CSM Satu Mare s-a impus cu 62-54 acasă cu FCC Baschet Arad în prima etapă a grupei Vest din LNBF. Antrenorul Goran Boskovic a debutat cu o victorie pe banca vicecampioanei, dar nu se aștepta ca echipa sa să aibă astfel de suișuri și coborâșuri. Gazdele au fost la conducere 35 de minute, dar nu au reușit să se desprindă și arădencele au revenit în multe rânduri. Tehnicianul muntenegrean a avut pentru prima dată tot lotul la dispoziție.

„Victoria este singurul lucru important din primul meci oficial. Orice altceva nu a fost bine în această seară, am ratat multe șuturi, am făcut câteva greșeli în apărare, dar este primul meci. Nu mă așteptam să avem astfel de suișuri și coborâșuri. Această echipă nu s-a antrenat în formulă completă niciodată, acum a fost prima dată când am avut toată echipa pe bancă. N-am avut nici măcar un antrenament împreună. Ne-am antrenat o lună, dar nu cu toate jucătoarele până la acest meci. A fost vizibil în această seară”, ne-a declarat Goran Boskovic după meciul din prima etapă a grupei Vest.

Tehnicianul muntenegrean a folosit 9 jucătoare în meciul de joi, cu Miljkovic jucând cel mai mult, 38 de minute, iar Olah (Orosz), 33:46. Doar Mosby (coșghetera partidei), Denson și Popescu au mai trecut de 20 de minute. Au fost pe bancă, dar nu au intrat, Pop, Ferenczi și Kadar, iar în afara foii au rămas Szmutku și Croitoru. Sătmărencele au încheiat partida cu 37% la șuturile din acțiune (22/59).

„Trebuie să muncim mult acum, dar îmi felicit fetele pentru victorie și adversarele pentru un meci bun. Este o echipă foarte bună și un antrenor foarte bun. Au jucat inteligent, au schimbat ritmul mult. Sunt preocupat doar de noi, dar pot felicita Aradul pentru un meci bun. Poate nu ne-am apărat așa de rău în anumite momente, iar acea apărare ne-a împins în această seară”, a mai spus Goran Boskovic.

Sătmărencele joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare cu CSU Rookies Oradea, înt-run meci contând pentru etapa a 2-a a grupei Vest din campionat. La mijlocul săptămânii viitoare sunt programate primele partide din Cupa României, dar vicecampioana este calificată direct în turul doi, astfel că va disputa două partide în Liga Europei Centrale. Tehnicianul Goran Boskovic crede că este bine pentru echipa sa să joace în competiția europeană.

„Da, desigur. Sunt doar 6 echipe în grupă (în campionat) și formația asta are nevoie de meciuri în care toate jucătoarele pot să joace mai multe pentru că în această seară a fost tot timpul strâns. Am fost în față aproape tot timpul, dar nu am putut face diferența, așa că nu am putut să fac experimente în această seară. De aceea va fi bine să jucăm în cupa europeană”, a adăugat antrenorul alb-roșiilor.

CSM Satu Mare și-a legat deplasările din Cehia săptămâna viitoare. Miercuri, 16 octombrie, de la ora 18:00, sătmărencele vor juca pe terenul celor de la Zabiny Brno. Joi, de la ora 19:00, este programată partida dintre SBS Ostrava și CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!