Stiri Cupa României Feminin

HILAR. Două echipe nu au convenit asupra orei de disputare a unui joc!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2012

Foto: D. Bart

Prima zi din luna noiembrie a consemnat o situaţie neîntâlnită până acum în baschetul românesc: două echipe din Liga Naţională de Baschet feminin au convenit asupra zilei de disputare a meciului, însă nu şi asupra orei de disputare.

În speţă, partida dintre CSM Satu Mare şi ICIM Arad, ce face parte din etapa a 8-a a LNBF, a fost programată iniţial pe data de 3 noiembrie. Având în vedere că ambele formaţii evoluează în Cupele Europene, s-a convenit ca jocul să se desfăşoare duminică. Gazdele au propus adversarilor ca duelul să se desfăşoare la orele 18:00, oaspeţii nu au acceptat şi au propus ca partida să aibe lor la orele 13:00. Oficialii sătmăreni nu au acceptat ca jocul să fie programat mai rapid de ora 16:00, arădenii nu au acceptat, iar CCCLT a decis să amâne jocul pentru luna decembrie.

Total Baschet a luat legătura cu ambele tabere. Marcel Urban ne-a declarat că totul a fost premeditat de către Florin Mureşan, preşedintele echipei CSM Satu Mare care nu a dorit ca partida să se desfăşoare. În replică, oficialul sătmărean spune că nu putea să îşi bată joc de sportive şi spectatori şi să programeze jocul la orele 13:00.

Ce părere aveţi de motivele invocate de cele două formaţii ?

15 comentarii la aceasta stire:
  • Knguru :

    ???
    ce parere aveti voi despre faptul ca echipa din satu mare a castigat in deplasare in eurocup? cred ca era o stire mai interesanta si mai importanta, decat amanarea unui meci. traiti in romania si asa va trebe!

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • Costin :

    Victorie SM - SISU
    Cred ca ti-a scapat asta: http://www.totalbaschet.ro/articol/CSM-Satu-Mare-se-%C3%AEntoarce-victorioas%C4%83-din-Danemarca~15611

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbal :

    parere
    nu poti sa pui un meci duminica la 13.00 cand oamenii sunt la masa. normal ca Aradul dorea sa se joace cu sala goala si sa fie inapoi acasa pana la ora 19.00. o pretentie absurda din partea lor.

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • suporter84 :

    bvoo florine
    dar sa nu uitam interesul national de anult trecut ca tgv a dat 2 jucatoare pt icim in confruntarea cu csm satu mare atunci urban a tacut.oare aradul de ce pune meciurile la ora19????????? de ce nu a pus meciul cu tgc de la ora12???noi mereu cand am mers la arad am acceptata ce ni s-a dat-am mers peste 100 de suporteri legea zice pot intra suporteri adeversi 10% din cap salii bun puteam intra cam 120 lejer nu? dar urban ne pus sa cumparam 40 de bilete in fine le-am luat- sa mai scrieti si asta cum am fost mereu injurati de omul de ordine ca la usa cortului,sa scrieti si asta pe site nu numai ca satu mare nu a vrtu sa joaca in orice tara civilizata se poate amana meciuri,dar sa fie intelegere daca si rapid si dinamo au putut amana un meci cei de la arad cu istoria lor nu pot????ca e urban mare manager-oricum urban iar a facut niste declaratii la adresa clubului pe care il jigneste non stop rusineee

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    regulament?
    Ce zice regulamentul? Cine stabileste ora de desfasurare a partidei? Tin minte ca a fost ceva scandal si la un Alexandria - Timisoara in sezoanele trecute.

    @suporter84 - Ce club a jignit Urban si cand? Care din oamenii de ordine te-a injurat ca sunt mai multi?

    @Knguru - Tu in ce tara traiesti?

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • spark :

    re:regulament
    Da, za_horse, cine stabileste ora jocului? "Echipa gazda care va tine cont de orarul de deplasare a echipei adverse."
    Ce club a jignit Urban??? Raspuns: Ce club nu a jignit Urban?
    "Care din oamenii de ordine te-a injurat?" lol... vrei sa ti-l descriem? S-a scris mult despre asta la momentul respectiv. Stiu ca uitati usor sau va fortati sa uitati mai ales meciurile din semifinala de anul trecut.

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    @spark
    Am intrebat pentru ca nu stiu ce fel de oameni de ordine si in ce context l-au injurat pe suporter84: oamenii de la intrarea in sala, oamenii ce pazesc sectorul dedicat oaspetilor, asa din senin sau cu ce motiv?


    Eu stiu doar ca dupa ce v-ati calificat in finala stateam in fata salii din Arad suporterii si jucatoarele celor doua echipe si toata lumea felicita jucatoarele de la Satu Mare si le ura bafta in finala cu Targoviste.


    Uita-te pe articolul cu declaratia d-lui Muresan si vezi ce prevede regulamentul.

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • spark :

    @za_horse
    Ma uit pe declaratia lui Muresan si nu reiese ca Urban ar trebui sa stabileasca ora jocului. In schimb suntem acuzati de premeditare? si lasitate!? pentru ca nu am acceptat sa jucam la ora la care vrea Urban. S-a convenit ora 18, dupa care el vrea 13. Nu 16, nu 16.30, neaparat 13. Premeditare??? Din partea cui? Iti spun eu, Urban vroia 13 ca publicul sa nu fie asa numeros (stiind probabil si randamentul scazut al CSM-ului din meciul cu Craiova de saptamana trecuta) si apoi, dupa victoria din Danemarca nu vroia sa intalneasca o echipa cu moral ridicat. De aia a refuzat 3 ore diferite de disputare si apoi tot el apare ca de obicei cu declaratii belicoase. Bine macar ca de acum va avea cu cine sa imparta injuraturile si huiduielile primite de la suporterii altor echipe. Si Ciocan e la fel de iubita ca si el prin anumite orase.

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    @spark
    Nu Urban trebuia sa stabileasca ora jocului. Nefiind o partida televizata trebuia stabilita de catre CSM Satu Mare ora partidei in data de sambata in intervalul 10-20 si anuntata echipa adversa si CCCLT-ul (ce-o fi si ala numai federatia stie) in scris pana marti, 30 octombrie la ora 12 si nu mai avea cine ce sa spuna. Corect?

    Cristina Ciocan mi se pare ca e "iubita" in orasele de unde are de recuperat restante financiare sau s-a schimbat ceva la CSM Satu Mare si clubul nu mai are nicio datorie fata de nicio fosta sau actuala jucatoare?

    In general daca sunteti atatia iubitori de baschet in Satu Mare (si asta s-a dovedit ca sunteti atat online cat si prin prezenta la sala) si aveti de spus lucruri care nu apar in articolele pe site, de ce nu se gaseste intre voi macar un colaborator permanent al site-ului?

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • suporter84 :

    pt icimisti
    noi va lasam pe voi sa corespondati totul sa va plangeti,dar de interesul national nu ziceti nimica.apropo de ciocan are restanta pentru ce??? ca a stat pe un scaun si s-a tratat gratis pe banii nostri?mi-ar place sa am loc de munca sa primesc bani dar sa nu fac nimica ne bucuram enorm demult ca ii la arad-acum il pupati pe urban lasa vine meciul din decembrie vb atunci

    cu 11 ani în urmă (02.11.2012) Raspunde
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    @suporter84
    Cred ca te inseli, nu se plange nimeni.
    Eu unul nu il pup pe Urban, dar dupa cum am scris si mai sus greseala e a clubului CSM Satu Mare ca s-a ajuns aici.
    Vad ca esti complexat rau de tot de interesul national! Te-a deranjat ca d-l Muresan nu s-a gandit el sa le ia pe Ciocan si Givens la CSM pentru CEWL final-4? V-a dat federatia inapoi interesul national cu dobanda cu tot, cum credeti ca ati ajuns sa jucati finala?
    Daca vrei sa avem un dialog civilizat te rog sa-mi raspunzi la ce te-am intrebat.
    Noapte buna!

    cu 11 ani în urmă (03.11.2012) Raspunde
  • suporter84 :

    pt icimisti
    draga suporter daca ai fost la meciul din play off in sala victoria -bun daca marca milanovici cred cosul acela cand era singura la 1 minuta inanite de terminarea jocului cred icim castiga-deci numai da referiri-nu am vrut nici pe ciocan si nici pe givens dar si icim trebuia sa joace cu juactoarele pe care il are-nu sunt complexat nici fanatic,dar nici nu o sa ma las dupa voi-tot va laudati cu performante de ce nu v-ati inscris intr-o euroliga?? intro fiba??/acum il laudati pe morar anult trecut ati zic e depasit invechit,noi niciodata nu am cerut sa schimbe pe dan fleseriu-deci mie sa nu imi zici tu si marele stern ca doar ce stiti voi e ok-spune cum ati dat jos tricoul lui parau-daca sunteti asa mari fani ai baschetului,trebuia sa va opuneti ca multe puncte v-a adunat fata asta pt voi,dar sunteti niste lasi

    cu 11 ani în urmă (03.11.2012) Raspunde
  • Detectiv Rockford :

    Au amanat
    Pentru ca nici unei formatii nu i-a convenit nici ziua nici ora programata. Foarte greu de inteles asta..

    cu 11 ani în urmă (03.11.2012) Raspunde
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    @suporter84
    1) N-am fost de acord cu transferul temporar al celor 2 jucatoare de la Targoviste si am spus-o si la momentul respectiv. Nu vad insa de ce ati ramas cramponati la acel moment.

    2) N-am fost de acord in primul rand cu afisarea tricourilor unor sportive aflate inca in activitate.

    3) Daca tot a fost afisat la "panoul de onoare" nu mi s-a parut OK sa fie retras, chiar daca si Anne a gresit la acel episod.

    4) Pe d-l Moraru l-am considerat vinovat pentru infrangerile cu voi din semifinale nu pentru ca ar fi fost depasit sau invechit, ci pentru ca nu a avut curajul sa riste niste schimbari in momentele in care jucatoarele din teren aveu nevoie de 2-3 minute de pauza in care sa-si traga sufletul.

    5) N-avem buget nici de Euroliga nici de Fibe Europe, dar daca Targoviste si Satu Mare isi permit asemenea competitii le doresc multa bafta si succes!

    6) Incercati macar o data sa fiti obiectivi si sa judecati la rece o situatie.

    7) Las sa-i spui sefului vostru de galerie care la meciurile de la voi de acasa se dadea mare si tare ca ia "Aradul in p**a" si apoi la Arad nu s-a mai tinut de cuvant.
    Daca aveti ceva cu Urban, rezolvati-va problema cu el, nu implicati tot orasul!

    P.S. Tot nu mi-ati raspuns la ce v-am intrebat mai sus.

    cu 11 ani în urmă (04.11.2012) Raspunde
  • Adisan :

    Interese naţionale
    Faza cu interesele naţionale e reprezentativă pentru cum înţeleg fair playul Târgoviştea şi Aradul.... Oricum Givens şi Ciocan nu au faţă de CSM Satu Mare, aşa că nu le ducem dorul.

    cu 11 ani în urmă (04.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!