Stiri Cupa României Feminin

Hilliard devine principala recuperatoare din LNBF

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.03.2013

Au mai rămas doar 4 etape din sezon regulat al Ligii Naționale de baschet feminin. În ultima etapă scursă în acest weekend, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a trecut cu scorul 97-81 de formația Nova Vita Târgu Mureș.

În acest meci, jucătoarea echipei din Târgu Mureș, americanca Chantel Hilliard a reușit să strângă 27 de puncte și 11 recuperări, fiind cel de-al 13-lea double-double stagional. A avut 7 din 11 aruncări la 2 puncte, 4 reușite de 3 puncte din 8 încercate și o liberă transformată. Din cele 11 recuperări avute, 8 au fost în defensivă la care se mai adaugă și 5 mingi pierdute.

Odată cu această performanță, Chantel Hilliard devine principala recuperatoare în Liga Națională de baschet feminin, devansând-o pe Mekia Valentine de la Sepsi Sf. Gheorghe. Americanca în vârstă de 23 de ani de la Târgu Mureș are în acest sezon un total de 228 de recuperări, pentru o medie de 10.4 pe meci. În topul recuperatoarelor din LNBF și-a făcut loc și Amanda Thompson de la CSU Alba Iulia cu 225 de recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!