Stiri Cupa României Feminin

Hilliard, singura remarcată a mureșencelor în înfrângerea de la Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.01.2013

Nova Vita Târgu Mureș nu a reușit în această etapă să țină pasul cu mai puternica adversară și a suferit cea mai drastică înfrângere din actuala stagiune de campionat. Mureșencele au cedat pe terenul echipei din Arad cu scorul de 40-107.

Singura jucătoarea din tabără formației din Târgu Mureș care s-a evidențiat în meci a fost americanca Chantel Hilliard ce evoluează pe postul de extremă, reușind un double-double.

Sportiva în vârstă de 23 de ani ce măsoară 186 de cm a adunat în cele 39 de minute petrecute pe teren 21 de puncte, având procentaj de 35% la aruncările de 2 puncte (6 din 17 aruncări) la care se mai adaugă și o reușită din spatele semicercului din 7 încercări. Americana a mai acumulat 13 recuperări din care 11 au fost defensive dar a și pierdut mingea de 7 ori pentru un total de 10% la capitolul eficiență.

În acest sezon, Chantel Hilliard are o medie de 14.3 puncte pe meci în LNBF, 9.9 recuperări și 2.2 asisturi pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!