Stiri Cupa României Feminin

ICIM Arad câștigă partida devans cu Rapid

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.11.2012

89-39

26-12, 30-6, 21-11, 12-10

11-1 Fișa meciului 3-9

Într-un meci devans din etapa a 15-a din Liga Națională de baschet, Univ. Goldiș ICIM Arad a învins formația CS Rapid București cu scorul de 89-39.

A fost un atrenament cu public pentru arădence care nu au avut nicio emoție în a se impune, antrenorii Dan Moraru și Cristina Ciocan dădându-le șansa și rezervelor de a evolua mai mult.

Pentru ICIM urmează partida de miercuri din Liga Europei Centrale, având ca adversar pe DSK Praga. De partea cealaltă, rapidistele vor primii etapa viitoare vizita campioanei României, CSM Târgoviște.

Remarcate:

Arad – Milovanovic 18 puncte, 8 recuperări, Moraru 12 puncte,  Mercea 11 puncte, 10 recuperări, Cutas 11 puncte, 4 recuperări.

Rapid – Ene 15 puncte, 4 recuperări, Cuatu 9 puncte, 7 recuperări, Usurelu 5 puncte, 7 recuperări

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!