Stiri Cupa României Feminin

ICIM Arad, victorie detaşată cu "lanterna roşie" a Ligii Naţionale

Andrei Militaru

Andrei Militaru
31.01.2015

ICIM Arad a primit vizita lui CS Rapid Bucureşti în prologul etapei a 21-a din Liga Naţională. Arădencele s-au impus categoric în duelul cu "lanterna roşie" a campionatului, scor 98-22 (27-4, 29-4, 19-10, 23-4). Meciul a fost controlat de la un capăt la celălalt de gazde, care au avut parte mai degrabă de un antrenament decât de un meci oficial. Elocventă în acest sens a fost prestaţia oaspetelor, care au marcat în trei dintre cele patru sferturi doar câte patru puncte.

Deşi mai sunt multe etape până la finalul campionatului, Rapid pare să fi luat deja drumul spre a doua divizie valorică din România, în vreme ce ICIM Arad rămâne în plutonul fruntaş al Ligii Naţionale, păstrând şanse la câştigarea campionatului, alături de CSM Târgovişte, CSU Alba Iulia, Alexandria şi Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

De la gazde s-au remarcat în acest meci Simmons, cu 17 puncte, respectiv Crăciun, cu 16 puncte. De la Rapid a avut o prestaţie mai bună Cuatu, cu 10 puncte, aproape jumătate din zestrea totală a oaspetelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!