Stiri Cupa României Feminin

Ilinca Belegante: „Consider că am avut parte de o pregătire bună”

Ilinca Belegante: „Consider că am avut parte de o pregătire bună”

România debutează în această seară, 30 iunie, la Campionatul European U18 Feminin - Divizia B cu un meci în fața Austriei, în grupa C a competiției de la Sofia. Meciul tricolorelor va fi transmis pe YouTube.

Ilinca Belegante a vorbit pentru baschet.ro despre întrecerea care stă să înceapă în Bulgaria și a punctat printre altele modul în care a decurs perioada de pregătire, cum abordează naționala României turneul și cum își consideră rolul în echipă:

„Consider că această pregătire ne-a unit ca echipă și sper că vom reuși să arătăm asta în meciurile următoare. Consider că am avut parte de o pregătire bună și cred că acest lucru se va reflecta și în jocul nostru.

Cred că ar trebui să ne concentrăm pe primul meci cu Austria, deoarece este foarte important și să luăm fiecare meci pe rând. Sper că pot aduce un plus echipei și că vom reuși să câștigăm cât mai multe meciuri.”

MVP-ul Campionatului Național U18 face parte dintr-o listă de jucătoare de urmărit în opinia FIBA, ea adăugând câteva cuvinte și despre acest aspect:

„Mă bucur de acest lucru, dar în continuare pentru mine ar fi cel mai important să câștigăm și să ne remarcăm ca și echipă.”

Naționala României este într-o grupă cu Austria, Luxemburg și Grecia, primele două clasate urmând să joace mai departe în sferturi.

Primul meci pentru „acvile” are loc în această seară, 30 iunie, de la ora 18.00 în compania Austriei. Jocul din St. George School Gym va fi transmis pe canalul de YouTube FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!