Stiri Cupa României Feminin

În 24 de ore, Rapidul evoluează în 2 meciuri și face o deplasare până la Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
24.11.2012

Sala Polivalentă Arad

Duminică, 25 noiembrie

ora 16:30

  Fișa meciului  

După ce a pierdut partida cu Sportul Studențesc cu scorul de 47-77, Rapid București nu are timp de odihnă din cauza că trebuie să facă deplasare tocmai până la Arad unde mâine va da piept cu Univ. Goldiș ICIM Arad, într-o partidă devans din etapa a 15-a din Liga Națională de baschet feminin. Inițial acest meci trebuia să aibă loc la București dar cele două cluburi au convenit să schimbe locația datorită faptului că arădencele sunt angrenate în aceea perioadă în Liga Europei Centrale.

În 24 de ore, rapidistele vor evolua în două meciuri și vor face o deplasare de mai mult de 12 ore pe ruta București - Arad. În aceste condiții, bucureștencele sunt victime sigure în partida de mâine, fiind imposibil fizic ca jucătoarele să se recupereze.

De partea cealaltă, ICIM-ul vine după victoria obținută miercuri în Liga Europei Centrale (CEWL) cu Brno. În ultima etapă de campionat, arădencele au pierdut derby-ul pentru locului 1 cu vicecampioana României, CSM Satu Mare.

Meciul ICIM Arad – Rapid București va avea loc duminică de la ora 16:30, fiind arbitrată de Gabriela Istvan și Daniel Tarța, în timp ce observator de joc a fost desemnat Bucerzan Radu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!