Stiri Cupa României Feminin

Începe spectacolul. CSM Târgoviște debutează în Euroligă

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.10.2012

Campioana României, CSM Târgoviște va debuta miercuri oficial în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, Euroliga feminină. Este o premieră nu doar la feminin ci pentru intreg baschetul românesc această participare la cel mai înalt nivel.

Primul adversar al dâmbovițencelor va fi echipa italiană, Familia Schio. O formație cu multă experiență în Euroligă, fiind participantă an de an. Chiar dacă în campionat, Târgoviște a câștigat cu greul confruntăriile cu echipe tari, elevele pregătite de Georgios Dikeoulakos sunt pregătite să intre în istorie și să câștige meciul de debut.

Acestă partidă este văzută de oficialii FIBA ca fiind meciul vedetă al primei etape din această competiţie şi se anunţă un eveniment baschetbalistic n-e mai văzut în România iar suporteri târgovişteni se aşteaptă la un meci mare făcut de favorite şi vor mult dorita victorie.

Lotul echipei cu care CSM Târgoviște va aborda Euroliga este următorul: Natalie Novosel, Florina Paşcalău, Claudia Pop, Jillian Robbins, Elina Babkina, Florina Diaconu, Ivanka Matić, Ksenia Tikhonenko, Andreea Huțanu, Romina Filip, Ancuţa Stoenescu, Chioma Nnamaka, Gabriela Mărginean, Maja Miljkovic.

Partida CSM Târgoviște – Familia Schio va avea loc miercuri de la ora 18:00 în direct pe DIGI Sport 3. Preţurile biletelor la intrare sunt cuprinse între 7 și 50 de lei.

Mai citiți și :

Elina Babkina:"Avem puterea de a câștiga"

Jillian Robbins: "Este un început pentru club"

Gabriela Mărginean: "Avem șanse reale să mergem mai departe"

Ivanka Matic: "Suntem o echipă tânără și vom încerca să lăsăm o amprentă bună "

Gabriel Boriga: "Schio va avea parte de o confruntare demonică la Târgovişte"

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!