Stiri Cupa României Feminin

Incertitudine totală la Rapid București

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.08.2013

Mai este mai mult de o lună până la începerea noului sezon competițional al Ligii Naționale de baschet feminin, dar unele echipe încă nu știu nici bugetul pe care se pot baza. Una dintre ele este formația CS Rapid București care abia în septembrie va afla pe câti bani se va putea baza.

Total Baschet a luat legătura cu antrenorul Rapidului, Dan Militaru, pentru a afla noutățile de la club. Acesta ne-a declarat că este o incertidudine totală și se încearcă supraviețuirea echipei.

"Încă nu putem vorbi despre planurile echipei Rapid până la începutul lui septembrie când se va aloca noul buget. Este o incertitudine totală, încercăm să facem eforturi ca să fim acolo cât de cât, cum a fost în fiecare an, să supraviețuim" - a declarat Dan Militaru pentru site-ul nostru.

Rapidistele s-au reunit de câteva zile, iar în componența lotului se află jucătoarele care au activat și în sezonului trecut, plus încă trei jucătoare care doar se antrenează cu echipa.

Foto: Cosmin Iftode (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!