Stiri Cupa României Feminin

Înfrângere categorică pentru CSM Satu Mare în etapa a III-a a EuroCup

Costin Marinescu

Costin Marinescu
07.11.2012

74 - 38
17-9 18-8 21-14 18-7

CSM Satu Mare a pierdut cu 38 - 74 partida cu Chevakata Vologda din etapa a III-a a EuroCup Women.

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a marcat doar 25% dintre aruncările din acțiune încercate și a recuperat cu 18 mingi mai puțin decât adversarele. Dominația din zona de 3 secunde a gazdelor a reieșit și din cele 36 de puncte marcate de acolo. Rusoaicele au fost mult mai pragmatice reușind 18 puncte din cele 19 posesii pierdute de românce, față de cele 3 ale noastre din aproximativ acelați număr de turnovers, și au specultat salaba noastră tranziție defensivă înscriind 14 puncte pe contraatac.

Chevakata a avut 5 jucătoare cu peste 10 puncte marcate. Katsiaryna Snytsina a fost principala realizatoare, cu 17, la care a adăugat 5 recuperări și tot atâtea pase decisive. Logunova și Johnson au înscris câte 12 puncte, iar Kiseleva și Vokova câte 10. Pe lângă punctele înscrise, Glory Johnson, pivotul de 22 de ani de origine americană, și-a trecut în cont și 19 recuperări, urcând pe locul 2 în topul acestei categorii statistice în actualul sezon al competiției.

Andreea Orosz a fost singura jucătoare de la Satu Mare care a marcat peste 10 puncte. Fundașul român a înscris 12. Ea a fost secondată de Khadijah Whittington, cu 8 puncte și tot tâtea recuperări Elena Ivan și Dara Kovacevic au terminat meciul cu câte 5 puncte, sârboiaca reușind și 5 recuperări.

În galeria foto a articolului găsiți statisticile complete ale CSM Satu Mare!

În urma acestui rezultat Chevakata se distanțează la un punct de Satu Mare în clasamentul Grupei A și își consolidează poziția secundă.

Etapa următoare, pe 14 noiembrie, Satu Mare va juca în deplasare la Montpellier.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!