Stiri Cupa României Feminin

Înfrângere în penultima secundă pentru CSM Târgoviște la debutul în Euroligă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.10.2012

CSM Târgoviște a debutat cu o înfrângere în Euroliga feminină. Formația din județul Dâmbovița a cedat, scor 75-76, pe mâna italiencelor de la Famila Schio. Pe sferturi: 24-26, 16-16, 21-13 și 14-21.

Laura Macchi a înscris un coș de trei puncte din zero grade în penultima secundă de joc pentru a nărui șansele de victorie ale campioanei României la primul joc în această competiție

Vicecampioana Italiei a realizat un parțial de 12-0 prin care a început sfertul decisiv pentru a transforma un avantaj al campioanei României de șase lungimi într-unul de șase al oaspetelor. Târgoviște a revenit la conducere în minutul 37, iar reușitele lui Elina Babkina și al Gabrielei Mărginean. Ivanka Matic a înscris un coș care însă nu a fost validat, întrucât s-a consemnat după expirarea timpului de joc.

Gabriela Mărginean a avut 17 puncte și 4 recuperări, Elina Babkina a adăugat 15 puncte, 6 pase decisive, Ksenia Tikhonenko a terminat cu 13 puncte, 12 recuperări, iar Jillian Robbins a totalizat 13 puncte și 12 recuperări.

Revenim cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!