Stiri Cupa României Feminin

Înfrângere la limită pentru CSM Târgoviște în Rusia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2013

CSM Târgoviște a pierdut, scor 68-71, în deplasarea de la Orenburg, în fața rusoaicelor de la Nadezhda. Confruntarea face parte din programul Grupei B în Euroliga feminină.

Gabriela Mărginean a avut 22 puncte, Ivanka Matic a adăugat 14 puncte, 9 recuperări, alte trei jucătoare având câte 7 puncte. Meciul a consemnat debutul lui Florin Nini în calitate de antrenor principal în Euroligă, precum și debutul câtorva jucătoare la echipa dâmbăvițeană în această competiție.

Din partea învingătoarelor s-au evidențiat Iva Preovanovic - 15 puncte, 14 recuperări și Elena Danilochkina - 15 puncte.

În tur, CSM Târgoviște s-a impus cu scorul de 79-76. Așadar, în caz de egalitate în doi, între aceste echipe, departajarea se va face pe baza coșaverajului general.

Actualmente Târgoviște are 3-6 la general, iar Nadezhda este la 6-4.

Revenim cu amănunte!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cips :

    baschet
    oricum o prezenta in euroliga la baschet feminin este frumoasa pentru o echipa romaneasca eu mi-as dori ca fetele de la CSM TARGOVISTE sa se califice mai departe dar va fi greu mai ales ca in seara asta au pierdut

    cu 11 ani în urmă (16.01.2013) Raspunde
  • and :

    Calificare
    Se vor califica in faza urmatoare de pe locul 5.

    cu 11 ani în urmă (17.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!