Stiri Cupa României Feminin

Ioannis Koukos: „Această competiție va fi un test bun pentru campionat”

Ioannis Koukos: „Această competiție va fi un test bun pentru campionat”

CS Universitatea Cluj-Napoca va juca în perioada 2-4 noiembrie în grupa B din prima fază a Cupei României la baschet feminin. 

Gruparea de pe Someș va întâlni în Arena de Baschet din București formațiile FCC Baschet Arad, Olimpia CSU Brașov și Phoenix CSU Simona Halep Constanța. Înaintea acestui turneu, antrenorul principal al universitarelor, Giannis Koukos, a oferit o declarație pentru site-ul clubului:

„După o lungă perioadă de antrenament fără meciuri a venit în sfârșit și timpul să jucăm. Suntem foarte fericiți că va începe competiția în curând, fetele sunt foarte dornice să revină pe teren și să joace. Ne-am antrenat foarte bine și intens în ultimele două luni și abia aștept să vad care este nivelul la care ne situăm. 

Avem nevoie de meciuri ca să ne găsim tempo-ul și ritmul. Situația prin care trecem este ciudată și grea pentru toată lumea, dar sunt sigur că federația face ce este bine pentru toate echipele. Această competiție va fi un test bun pentru campionat. Urez tuturor echipelor mult succes și să ne bucurăm de sportul pe care îl iubim.”

Luni, de la ora 16:00, ”U” Cluj o va întâlni pe FCC Baschet Arad în primul meci al noului sezon din baschetul românesc.

*Foto: u-cluj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!