Stiri Cupa României Feminin

Ivanka Matic:"Acest joc ne va arăta cine este mai bun în acest moment"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.02.2013

Campioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște dispută El Clasico al baschetului feminin românesc în compania echipei Univ. Goldiș ICIM Arad.

Pivotul echipei din Târgoviște, experimentata Ivanka Matic a declarat pentru site-ul nostru că această partidă va arăta care echipă este cea mai bună în acest moment.

„Jocul cu Aradul este cel mai important joc al sezonului, chiar mai mare decât cel cu Kosice. Noi trebuie să fim foarte concentrate la acest meci. Fanii nostri sunt cei mai buni, avem nevoie din nou de ei luni, pentru a fi al șaselea jucător. Fanii și terenul propriu este un avantaj pentru noi. Fiecare joc este greu, vom juca sub o presiune mult mai mare decât a fost cea cu Kosice. Partida cu Arad este ceva diferit, Arad are un joc grozav iar întotdeauna derby-urile au o tensiune foarte mare. Noi trebuie să practicăm jocul nostru și cu mult calm, trebuie să ne gândim la noi înșine nu la adversare pentru a juca la un nivel înalt. Acest joc ne va arăta cine este mai bun în acest moment.” a declarat Matic pentru Total Baschet

Derby-ul României dintre CSM Târgoviște și ICIM Arad se va disputa luni începând cu ora 19:00, în direct pe Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!