Stiri Cupa României Feminin

Ivanka Matic: ”Munca ne-a fost răsplătită!”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.02.2013

Evenimentul săptămânii în baschetul românesc a fost calificarea lui CSM Târgoviște din grupele Euroligii femininine. Echipa din Dâmbovița a învins pe Good Angeles Kosice cu 72 – 64 și s-a clasat pe locul 5 în Grupa B.

Ivanka Matic, una dintre jucătoarele de bază ale echipei antrenate de Florin Nini, spune că în victoria cu Kosice, Târgoviște a răzbunat ghinionul din meciurile pierdute cu Nadezhda (68 - 71) și Arras (66 - 67) și consideră că formația la care evoluează merită să joace și în sezonul următor în cea mai importantă competiție europeană intercluburi.

Am jucat două meciuri foarte strânse, cu Nadezhda și Arras, și am pierdut la o singură posesie, nu am avut noroc, dar contra celor de la Kosice totul s-a întors în favoarea noastră, Dumnezeu a fost de partea noastră. Pe teren am făcut tot ce ne-a cerut antrenorul care a făcut un scounting extraordinar, am jucat foarte bine în apărare și foarte inteligent în atac, iar munca ne-a fost răsplătită. Pot spune că și Kosice ne-a subestimat. Cred că am făcut un pas mare pentru viitorul baschetului românesc și, în opinia mea, Târgoviște merită să joace în Euroligă și în anii următori!, a spus Matic pentru TotalBaschet.ro.

Ivanka Matic are în actualul sezon din Euroligă medii de 5.4 puncte și 4.5 recuperări pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!