Stiri Cupa României Feminin

Ivanka Matic:"Nimeni nu ne dă vreo şansă dar putem obţine un rezultat favorabil"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
05.02.2013

Târgoviște dispută ultimul meci din grupa B a Euroligii feminine, sezonul 2012-2013 în compania formației Good Angels Kosice. În caz de victorie, târgoviștencele se vor califica în faza următoare a celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa la chiar prima participare.

Pivotul echipei din Târgoviște, Ivanka Matic este încrezătoarea în forțele echipei sale pentru a obține un rezultat favorabil.

“Şi la Orenburg, şi la Arrras, am pierdut pentru că nu am avut noroc. Eu cred că, dacă şansa ne surâdea, am fi privit meciul cu Good Angels mult mai detaşate. Chiar dacă nimeni nu ne dă vreo şansă, amintiţi-vă de primele trei sferturi de la Kosice, când am jucat de la egal la egal. Eu cred că putem obţine un rezultat favorabil în meciul de miercuri”, a declarat Ivanka Matic la conferința de presă.

În actualul sezon al Euroligii, Matic a strâns în cele 11 partide jucate o medie de 5.1 puncte pe meci la care se mai adaugă 4.4 recuperări și 0.5 pase decisive.

Târgoviște înfruntă pe Kosice miercuri începând cu ora 18:00, partida fiind transmisă de postul Digi Sport 3.

Foto:Fiba Europe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!