Stiri Cupa României Feminin

Ivanka Matic: "Suntem o echipă tânără și vom încerca să lăsăm o amprentă bună "

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.10.2012

Campioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște scrie o nouă filă de poveste în istoria baschetului românesc. Miercuri debutează oficial în cea mai importantă competiție europeană, Euroliga feminină. Primul adversar al dâmbovițencelor este echipa italiană, Familia Schio, obișnuită cu meciurile tari din Euroligă.

Una dintre noile venite la echipa din Târgoviște, Ivanka Matic a declarat pentru totalbaschet.ro că echipa sa are șanse mari să câștige partida de debut.

“Cred că avem șanse mari să câștigăm deoarece vom juca la Târgoviște, în sala noastră proprie, iar cu suporterii noștri, putem câștiga și sper să nu-i dezamăgim . Familia Schio este o echipă cu experiență imensă în Euroligă, care joacă de mulți ani în această competiție. Suntem o echipă tânără și vom încerca să lăsăm o amprentă bună în primul nostru an în Euroligă. Am speranța că vom jucă bine și putem câștiga. Noi dăm tot ce este mai bun din noi în fiecare zi la antrenamente pentr a avea indemanarea  să învingem”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!